Linda P – NORMAL?

Linda P - NORMAL? På Musikforeningen Bygningen d. 22. september 2016 kl.19.00. Er jeg blevet normal nok, spørger Linda P i kommende one man show NORMAL?

Dato: torsdag 22. september, 2016

Tidspunkt: 19.00

Forsalg: 250 kr. + gebyr

Er jeg blevet normal nok, spørger Linda P i kommende one man show NORMAL?

– premiere 16. september 2016 Linda P gør i sit kommende one man show “NORMAL?” status over sin egen selvudvikling og funderer over, om hun er nået i mål. Er hun blevet normal nok?
Hvad vil det sige at være normal? Og er det overhovedet noget at stræbe efter?
Som altid leverer Linda sine livsbetragtninger i et underholdende flow af sarkastiske punchlines.

“NORMAL?” har premiere i Falconer den 16. september.
Al videre præsentation af Linda P må siges at være overflødig. Hun er folkekendt og elsket for sine one man shows samt sin medvirken i satire-serier, film og teater.

Senest har vi oplevet hende i sketchshowet “Det alt for store Linda P Show” på TV2 Zulu samt med albummet “Just Divorced”, der kom på gaden i september i år og strøg direkte ind på en 1. plads på ITunes.

I efteråret 2016 er hun med one-man showet “NORMAL?” klar med en ny statusopdatering på sit liv, der denne gang stiller skarpt på livet som normal”,
hvis man da kan kalde hende det. For som Linda har skiftet rock’n’roll-tilværelsen ud med det såkaldte “mønsterliv” og forsøger at gøre alt det rigtige, må hun alligevel se i øjenene, at det hverken er muligt eller for så vidt et ønske for hende at blive helt almindelig.

Velkommen til endnu et indblik i livet som Linda P, der gudskelov fortsat er mere morsom end normal.

KOMMENDE BEGIVENHEDER