Magtens Korridorer

Magtens Korridorer på Bygningen i Køge 12. December 2013

Dato: torsdag 12. december, 2013

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 220 kr. + gebyr

Mandag den 8. oktober 2012 blev der samlet op på Magtens Korridorers foreløbige udgydelser, da albummet SPIL NOGET VI KENDER! kom på gaden. Og de er der allesammen; både dem, du er glad for at kende og dem, du hellere havde glemt. Som f.eks. den med hesten.
Med sig på Bygningen har MK taget den danske gruppe Fjelding med som opvarmning. Fjelding skriver på deres hjemmeside: We are Fjelding and we rock’n roll together down teg eternal highway….

Efter fire guld- og platinsælgende albums sidengennembruddet med FRIVÆRDI i 2005 mener bandet, at det er på tide med en opsamling.

“Vi har faktisk siden vores første udgivelse presset på for en opsamling. Tænk på, hvor fedt det er at udgive en plade med deraf følgende koncerter og festivaler og gratis øl – bare uden alt det hårde slid, hvor vi først skal i øvelokalet
og derefter i studiet. Men pladeselskabet har s´gu været noget svære at overtale”, udtaler de snøvlende.

Beslutningen om udgivelsen blev truffet efter en stor og stort set udsolgt forårstour 2012, og pt. er MAGTENS KORRIDORER igang med deres sommertour, som bl.a. inkluderer bandets første koncert på ROSKILDE FESTIVAL siden 2006 – og ja, det bliver endnu engang på den ikoniske Orange Scene – søndag den 8/7.

SPIL NOGET VI KENDER! er yderligere peppet op med nogle fantastiske gæstesolister. SYS BJERRE er med på singlen PÅ VEJ, som hærger de danske radio-stationer og TV-2 (bandet!) er med i et smukt mash-up med Magtens Korridorer… Glæd dig.

KOMMENDE BEGIVENHEDER