Micky Skeel – Eneste koncert på Sjælland

Dato: lørdag 15. april, 2023

Tidspunkt: 20.00

Dørene åbner: 19.00

Forsalg: 170 KR.

Ståpladser

Micky Skeel  vender hjem til Køge og spiller på Teaterbygningen 15. april. 

Micky Skeel har siden 2010 været aktiv på den danske musikscene. Det har udmøntet sig i flere guld-og platinplader spredt over de sidste 12 år. Micky’s første store kommercielle succes var med popgruppen “PULS”, gennem mega-hittet, “Ingen Som Du”. Her var Micky kun 20 år gammel og på rekordtid turnerede han på størstedelen af Danmarks natklubber og festivaller.

Herefter udgav han som soloartist “Kys Ham Nu” der gik guld og hittede stort på både radio og streaming. I år 2017 valgte han at flytte til Los Angeles og udgav året efter et engelsksproget album med hittet “Boy You’re Good”, skrevet til hans nevø, der blev en kæmpe succes i Sverige. Det satte en standard for et væld er mere personlige sange. I Marts sidste år vendte han så tilbage på dansk og udgav nummeret “Hvis Bare Jeg Kunne Se” som gik viralt på facebook med mere end 1 million visninger på 2 uger. 

Den seneste single “Glansbillede” optrådte han med til Dansk Melodi Grand prix  2023 og det  sendte ham i finalen hvor han blev nummer 3.

Micky Skeel har fans på tværs af generationer og har endnu engang formået at få den unge generation med hvilket ses på hans over 60.000 følgere på TikTok.

Han er nu klar til at samle sine største hits samt nyeste sange til et live set som med garanti vil appellere til fællessang og som ENESTE sted på Sjælland i foråret 2023 spiller Micky Skeel i sin barndomsby Køge. 

 

KOMMENDE BEGIVENHEDER