Naja Rosa – Flyttet til 21/04 2023

Naja Rosa på Musikforeningen Bygningen i Køge, lørdag den 8. oktober kl. 20.00.

Dato: fredag 21. april, 2023

Tidspunkt: 20.00

Dørene åbner: 19.00

Forsalg: 190 kr.

Ståpladser

KONCERTEN ER FLYTTET FRA 8. OKTOBER 2022.
BILLETKØBERNE FÅR DIREKTE BESKED.

Naja Rosa på Bygningen, fredag den 21. april kl. 20.00

Naja Rosa er i 2022 tilbage med et personligt og sjælfuldt album, ’Closer To The Sun’. En række yderst helstøbte sange i en hel unik stemning der med sin skæve og dragende tusmørke pop tager lytteren med på en hypnotiserende rejse.
Der er gået 7 år siden Naja Rosa udgav sit seneste kritikerroste og prisvindende album ’These Are The Times’ (Universal Music).

Meget er sket siden. Naja har turneret intensivt i Danmark og udland med sit andet band The Savage Rose, på scener som Roskilde Festivals Orange Scene, KB Hallen, Det Kgl. Teater og Operaen. Hun har komponeret, indspillet og produceret, og modtog sammen med bandet i 2020 DMAs ærespris.

I sit privatliv har Naja Rosa også mærket livets udvikling. Hun er flyttet tilbage til Danmark efter at have boet halvdelen af sit liv i USA, mistet sin svigerfar, og midt i Coronapandemien født en datter som allerede nu er med på landevejene, på scenerne og i studierne.

Naja Rosa er nu klar med en ny og personlig plade ’Closer To The Sun’ som forventes udkommet i efteråret 2022 på familiens nye pladeselskab, South Habour Records og i samarbejde med Target Music som distribuerer pladen. Sangene er skrevet og indspillet sammen med Najas kæreste, trommeslageren Anders Holm (The Savage Rose, Balstyrko etc), gennem de seneste syv år, rundt omkring i verden hvor de er kommet frem; New York, Los Angeles, Puerto Rico og musikken er endt med at finde hjem i et lille studie på Vesterbro, i samarbejde med den internationalt anerkendte producer/musiker Brian Batz (Sleep Party People, Trentemøller, Luster etc).

KOMMENDE BEGIVENHEDER