Nashville Nights – Flyttet til 15. september 2021

Nashville Nights – en aften med nogle af de største sangskrivere i dansk og amerikansk countrymusik på Musikforeningen Bygningen i Køge den 15. september.

Dato: 15-09-2021

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 210 kr. + gebyr

Medlemspris: 185 kr. + gebyr

Det bliver helt Nashvildt!

Nashville Nights er tilbage på Musikforeningen Bygningen den 15. september 2021 med endnu flere sangskrivere på programmet.

 Efter en vellykket danmarksturné i 2020, med udsolgte koncerter og flotte anmeldelser, er Nashville Nights tilbage til februar 2021, med endnu flere top- sangskrivere og artister fra Nashville, England og Danmark.

En aften udover det sædvanlige – skrev Metal A Days anmelder Frederik Stoumand om Nashville Nights åbningskoncert på Bygningen i Køge den 27. august 2020.

Forud for turnéen i 2020, var Nashville Nights idémand, Stefan Mørk, spændt på hvordan danske koncertgængere ville tage imod dette Nashville’ske koncertformat kaldet writers round, hvor en række sangskrivere sidder på scenen og skiftevis spiller sine sange – helt stripped down uden glamourøs indpakning, men med følelserne helt uden på tøjet, og masser af interaktion og energi mellem sangskriverne på scene og publikum i salen.

Som den danske musikblog Side 33 så fint formulerede det, så var det som at være i: Nashville på første række til alt hvad hjertet kunne begære omkring passionen for live country musik. Publikum blev en aktiv del af koncerterne, ganske som i Nashville, og netop dén kemi, mellem de optrædende på scenen og publikum i salen, er helt unik for dette format og noget af det som gør Nashville Nights til aftener ud over det sædvanlige.

Succeen gentages – den 15.september kan danske koncertelskere endnu engang opleve Nashvilles Nights på Bygningen i Køge. Der vil være mulighed for et genhør med nogle af de sangskrivere og artister der deltog på turnéen i 2020 bl.a. Cheley Tackett og Laura Oakes, men der er også nye navne på plakaten fx Payton Taylors og Hannah Aldridge.

(Ikke alle optræder til alle koncerter på turnéen, så følg med på Nashville Nighs Facebook side eller her på hjemmesiden for at se hvilke sangskrivere der optræder hvor)

JOEL JORGENSEN startede sin karriere med rockbandet Angel Falls, der hurtigt blev opdaget og signet hos Sony Records. Men som var hans liv en countrysang, blev han pga. sygdom løst fra kontrakten og brugte lang tid på at finde tilbage til inspirationen og motivationen i musikken. I 2019 vendte han stærkt tilbage og udgav albummet Highway Lullabies, som viser hans talent for at fortælle historier med sjæl. Han bor i Nashville i dag og stilen er gået fra rock til country-americana.

CHELEY TACKETT Det siges, at man forelsker sig i Cheley, så snart man hører hende. Med en markant, sjælfuld vokal, leverer hun sange, som hun selv siger fortæller ”virkelige historier til virkelige mennesker”. Hun har været en del af Nashville-scenen i mere end tyve år. Hun har vundet fans på tværs af genrer, adskillige awards for sin sangskrivning og en titel som “Nashville’s favorite LGBT musician”. Det britiske countrymagasin Maverick kalder hende: One of the most powerful, soulful singers in the business.

LAURA OAKES er et af Storbritanniens allerstørste sangskriver og country-talenter. Oakes har allerede haft masser af airplay på BBC Radio, og hun har fået fremragende anmeldelser for sine udgivelser. Før Coronakrisen nåede Oakes at afslutte en total udsolgt UK tour. Glæd jer til at høre Lauras eminente sange og fortryllende stemme.

JEREMY DRINKWINE er født og opvokset i Nashville som den ældste af fem børn i en sydstats baptist præstefamilie med slægtsrødder tilbage til de irske immigranter. Han er en gedigen tømrer og så er han sanger og sangskriver med en forkærlighed for at parre country med indie vibes og rock’n’roll. Jeremy har skrevet sange til film og tv-serier, til kendte og ukendte artister, og hans særlige evne til at fortælle historier er blevet sammenlignet med Bruce Springsteen, Gregory Alan Isakov og Jason Isbells.

PAYTON TAYLORS deltagelse i American Idol skulle egentlig blot have været akkompagnement til hendes søster, på guitar, men efter dommerne lyttede til Taylors udgave af John Prines “Angel From Montgomery”, gav de både Payton og hendes søster en golden ticket. Taylors optræden blev featured i både Good Morning America, Billboard, Hollywood Reporter og flere andre steder. Paytons har optrådt på både Ryman Auditorium og The Grand Ole Opry, og spiller ca. 200 koncerter årligt.

HANNAH ALDRIDGE er vokset op i Alabama, og startede for alvor sin karriere med udgivelsen af hendes 2014 debutalbum ‘Razor Wire’ hvor hun bla. samarbejdede med Jason Isbells The 400 Unit. Debut albummet fik særdeles positiv omtale af de amerikanske kritikere og sendte Hannah på tour i hele verden. Hannah har siden udgivet det anmelderroste album ‘Gold Rush’ og har fornyligt startet samarbejde med det svenske indie label Icons Creating Evil.