Nashville Nights på Bygningen

Nashville Nights – en aften med nogle af de største sangskrivere i dansk og amerikansk countrymusik på Musikforeningen Bygningen i Køge den 15. september.

Dato: onsdag 15. september, 2021

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 210 kr. + gebyr

Medlemspris: 185 kr. + gebyr

Det bliver helt Nashvildt!

Nashville Nights er tilbage på Musikforeningen Bygningen den 15. september 2021 med endnu flere sangskrivere på programmet.

Pga. nye indrejserregler der blev implementeret i fredags er vi tvunget til at lave en ændring i line-up på Bygningen.

Duoen Tupelo Honey vil tage Joel Jorgensen og Jeremy Drinkwine’s pladser, da de to herre desværre ikke kan rejse under de nye regler.
Tupelo Honey er en helt ny duo med udspring i Mississippis rige musikalske traditioner.

 Efter en vellykket danmarksturné i 2020, med udsolgte koncerter og flotte anmeldelser, er Nashville Nights tilbage til februar 2021, med endnu flere top- sangskrivere og artister fra Nashville, England og Danmark.

En aften udover det sædvanlige – skrev Metal A Days anmelder Frederik Stoumand om Nashville Nights åbningskoncert på Bygningen i Køge den 27. august 2020.

Forud for turnéen i 2020, var Nashville Nights idémand, Stefan Mørk, spændt på hvordan danske koncertgængere ville tage imod dette Nashville’ske koncertformat kaldet writers round, hvor en række sangskrivere sidder på scenen og skiftevis spiller sine sange – helt stripped down uden glamourøs indpakning, men med følelserne helt uden på tøjet, og masser af interaktion og energi mellem sangskriverne på scene og publikum i salen.

Som den danske musikblog Side 33 så fint formulerede det, så var det som at være i: Nashville på første række til alt hvad hjertet kunne begære omkring passionen for live country musik. Publikum blev en aktiv del af koncerterne, ganske som i Nashville, og netop dén kemi, mellem de optrædende på scenen og publikum i salen, er helt unik for dette format og noget af det som gør Nashville Nights til aftener ud over det sædvanlige.

Succeen gentages

Den 15.september kan danske koncertelskere endnu engang opleve Nashvilles Nights på Bygningen i Køge. Der vil være mulighed for et genhør med nogle af de sangskrivere og artister der deltog på turnéen i 2020 bl.a. Cheley Tackett og Laura Oakes, men der er også nye navne på plakaten fx Payton Taylors og Hannah Aldridge.

(Ikke alle optræder til alle koncerter på turnéen, så følg med på Nashville Nighs Facebook side eller her på hjemmesiden for at se hvilke sangskrivere der optræder hvor)

CHELEY TACKETT Det siges, at man forelsker sig i Cheley, så snart man hører hende. Med en markant, sjælfuld vokal, leverer hun sange, som hun selv siger fortæller ”virkelige historier til virkelige mennesker”. Hun har været en del af Nashville-scenen i mere end tyve år. Hun har vundet fans på tværs af genrer, adskillige awards for sin sangskrivning og en titel som “Nashville’s favorite LGBT musician”. Det britiske countrymagasin Maverick kalder hende: One of the most powerful, soulful singers in the business.

LAURA OAKES er et af Storbritanniens allerstørste sangskriver og country-talenter. Oakes har allerede haft masser af airplay på BBC Radio, og hun har fået fremragende anmeldelser for sine udgivelser. Før Coronakrisen nåede Oakes at afslutte en total udsolgt UK tour. Glæd jer til at høre Lauras eminente sange og fortryllende stemme.

PAYTON TAYLORS deltagelse i American Idol skulle egentlig blot have været akkompagnement til hendes søster, på guitar, men efter dommerne lyttede til Taylors udgave af John Prines “Angel From Montgomery”, gav de både Payton og hendes søster en golden ticket. Taylors optræden blev featured i både Good Morning America, Billboard, Hollywood Reporter og flere andre steder. Paytons har optrådt på både Ryman Auditorium og The Grand Ole Opry, og spiller ca. 200 koncerter årligt.

HANNAH ALDRIDGE er vokset op i Alabama, og startede for alvor sin karriere med udgivelsen af hendes 2014 debutalbum ‘Razor Wire’ hvor hun bla. samarbejdede med Jason Isbells The 400 Unit. Debut albummet fik særdeles positiv omtale af de amerikanske kritikere og sendte Hannah på tour i hele verden. Hannah har siden udgivet det anmelderroste album ‘Gold Rush’ og har fornyligt startet samarbejde med det svenske indie label Icons Creating Evil.

TUPELO HONEY er en helt ny duo med udspring i Mississippis rige musikalske traditioner.
Jordyn Mallory og Zach Moody er, ligesom Elvis Presley, begge født i Tupelo, men mødtes først efter de begge flyttede til Nashville. Med stor inspiration i deres musikalske forgængere, står de respektfuldt på skuldrene af legender som Elvis, BB King, Muddy Waters, Jimmy Rogers og Tammy Winette. At duoens kemi, harmoni og ekstraordinære talent er værd at holde øje med, understregede de med deres første single, som kom i slutningen af 2020 og er streamet 300.000 gange.

KOMMENDE BEGIVENHEDER