Nashville Nights – Flyttet til 15. september 2021

Nashville Nights – en aften med nogle af de største sangskrivere i dansk og amerikansk countrymusik på Musikforeningen Bygningen i Køge den 15. september.

Dato: 15-09-2021

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 210 kr. + gebyr

Medlemspris: 185 kr. + gebyr

Koncerten med Nashville Nights på Musikforeningen Bygningen, den 12. februar 2021 er flyttet til onsdag 15. september 2021.
Købte billetter gælder til den nye dato, og du får direkte besked fra Ticketmaster om flytningen.

Det bliver helt Nashvildt!

Nashville Nights er tilbage på Musikforeningen Bygningen den 15. september 2021 med endnu flere sangskrivere på programmet.

 Efter en vellykket danmarksturné i 2020, med udsolgte koncerter og flotte anmeldelser, er Nashville Nights tilbage til februar 2021, med endnu flere top- sangskrivere og artister fra Nashville, England og Danmark.

En aften udover det sædvanlige – skrev Metal A Days anmelder Frederik Stoumand om Nashville Nights åbningskoncert på Bygningen i Køge den 27. august 2020.

Forud for turnéen i 2020, var Nashville Nights idémand, Stefan Mørk, spændt på hvordan danske koncertgængere ville tage imod dette Nashville’ske koncertformat kaldet writers round, hvor en række sangskrivere sidder på scenen og skiftevis spiller sine sange – helt stripped down uden glamourøs indpakning, men med følelserne helt uden på tøjet, og masser af interaktion og energi mellem sangskriverne på scene og publikum i salen.

Som den danske musikblog Side 33 så fint formulerede det, så var det som at være i: Nashville på første række til alt hvad hjertet kunne begære omkring passionen for live country musik. Publikum blev en aktiv del af koncerterne, ganske som i Nashville, og netop dén kemi, mellem de optrædende på scenen og publikum i salen, er helt unik for dette format og noget af det som gør Nashville Nights til aftener ud over det sædvanlige.

Succeen gentages – den 15.september kan danske koncertelskere endnu engang opleve Nashvilles Nights på Bygningen i Køge. Der vil være mulighed for et genhør med nogle af de sangskrivere og artister der deltog på turnéen i 2020 bl.a. Kayley Hill, Laura Oakes, Trick Savage og Blue Foley, men der er også nye navne på plakaten fx number-one-hit-sangskriver Tyler Reeve og den 4x grammynominerede hitsmed Terri Jo Box, samt stortalentet Lockwood Barr, fænomenale islandske Anna Hansen og danske Stefan Mørk.

(Ikke alle optræder til alle koncerter på turnéen, så følg med på Nashville Nighs Facebook side eller her på hjemmesiden for at se hvilke sangskrivere der optræder hvor)

Terri Jo Box er 4x grammynomineret sangskriver og har skrevet sange til nogle af nutidens allerstørste countrystjerner bl.a. Miranda Lambert, Eric Church, Trisha Yearwood og Ashley McBryde. Terri Jo er desuden vært på en af Nashvilles hotteste songwriter rounds The Freakshow hver onsdag på et af de cooleste hangouts i byen, baren The Local.

Tyler Reeve har prøvet noget, kun få sangskrivere prøver, nemlig at skrive et vaske ægte US-number-one hit. Med sangen In Case You Didn’t Know udgivet af countrystjernen Brett Young, sikrede Reeve sig en stol ved Nashville’s aller fineste bord. Tyler er desuden også synlig på musikscenen med udgivelser i eget navn, bl.a med sin fremragende sang Bud-Wiser.

Kayley Hill er blevet sammenlignet med både Dolly Parton, Jewel og Patty Griffin – og country-superstjernen Keith Urban har endda kaldt Kayley for countryens Celine Dion. Hill elsker at blande old school country med den moderne udgave af genren. Kayley deltog i 15. udgave af “The Voice” i USA, hvor hun deltog på Team Blake (Blake Shelton) og er nu i gang med at forberede sin næste udgivelse, bl.a. med materiale skrevet i Danmark under sidste års Nashville Nights tour.

Trick Savage. Grammynomineret sangskriver og Nashville sessionguitarist født i Oklahoma, som han kalder ground zero of country music greatness. Han har skrevet for tv-stationer, præsidentkandidater og stjerner som Eric Church, Ashley McBryde, Dan Smalley og Trisha Yearwood og mange flere. Trick er Nashville Nights guitar-troldmand som med sit fremragende spil og sine både rørende og sjove sange, vil vinde dit hjerte fra det øjeblik han slår første tone an.

Lockwood Barr har det, de fleste sangerinder gerne vil have, en stemme der spænder helt fra Bonnie Tyler til Eva Cassidy, og så spiller hun tilmed fremragende guitar og banjo, og skriver smukke, nærværende sange.
Lockwood er på de fleste US musikmagasiner’s hot-shotliste og er en af dem, man gerne vil høre lige nu, før hun breaker big time!

Blue Foley, En levende grammynomineret Nashville songwriter legende! Foley er først og fremmest en suveræn sangskriver og har adskillige store cuts på sit CV, senest titelnummeret på Ashley McBrydes nyeste album Never Will. Derudover er han en inspirerende, underholdende og levende ildsjæl, med et enestående humør og engagement.

Laura Oakes er et af Storbritanniens allerstørste sangskriver og country- talenter. Oakes har allerede haft masser af airplay på BBC Radio2, og hun har fået fremragende anmeldelser for sine udgivelser og koncerter. Før Coronakrisen nåede Oakes at afslutte en total udsolgt UK tour. Vi glæder os til at byde Laura og hendes eminente sange og fortryllende stemme velkommen tilbage til Nashville Nights 2021.

Anna Hansen: Islandske Anna Hansen er en ny og spirende stemme på den danske musikscene. Annas single Grace, som udkom i foråret 2020, var hendes første udgivelse i eget navn – en smuk kærlighedsballade og håbefuld fortælling om det lykkelige liv. Annas musik er inspireret af hendes egen kærlighed til countrymusik samt hendes opvækst på vulkanøen Island. Annas næste single udkommer i november 2020.

Stefan Mørk er pladeaktuel med sin EP The Nashville Session #1 og arbejder lige nu på at lave efterfølgeren, som sjovt nok kommer til at hedde The Nashville Sessions #2. Stefan har 50 såkaldte cuts (udgivne sange) på cv’et. De seneste år har han brugt det meste af sin tid på at skrive med sangskrivere og artister i Nashville, og har på den måde banet sig vej til at få pitched sine sange til de helt store countrystjerner.