Rugsted & Kreutzfeldt – UDSOLGT

Rugsted & Kreutzfeldt 40 års jubilæumsshow turne på Musikforeningen Bygningen i Køge, 4. juni 2021 kl. 20.00. I '19 var det 40 år siden duoen udgav 1’eren

Dato: fredag 4. juni, 2021

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 295 kr. + gebyr

Medlemspris: 270 kr. + gebyr

Koncerten med Rugsted & Kreutzfeldt, fredag d. 23. april 2021 på Musikforeningen Bygningen, bliver – efter de nye udmeldinger fra myndighederne – flyttet til fredag den 4. juni 2021. Købte billetter gælder til den nye dato, og du får direkte besked fra Ticketmaster om flytningen.

Rugsted & Kreutzfeldt 40 års jubilæumsshow turne rammer Bygningen 4. juni 2021

40-års jubilæumsturneen fortsætter i 2021. I 2019 var det 40 år siden duoen udgav 1’eren. Det fejres med eksklusive liveturnéer i både 2019, 2020 og så 2022.

I 2018 tog Rugsted & Kreutzfeldt en mindre pause som i 2019 blev åbnet til fordel for en eksklusiv bandtur i foråret og efteråret, til en række udvalgte favoritkoncertsteder, i anledning af 40-års jubilæet, for deres første album udgivelse ”Rugsted & Kreutzfeldt”. I forbindelse med den succesfulde landsdækkende jubilæumsturné i 2019, med en fantastisk modtagelse af bandet overalt, har de valgt at forlænge turnéen, og åbner nu for yderligere to eksklusive liveperioder i 2021.

Det er et trofast publikum, der står bag Rugsted & Kreutzfeldt – deres gensynsglæde er stor ved hver koncert, når den veloplagte duo, bakket op af et fantastisk og velspillende orkester, til alles begejstring leverer et miks af gamle kendinge og nye numre – alle med den velkendte Rugsted-Kreutzfeldt-sound.

Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler. Overalt er duoen blevet mødt med glade koncertgængere, fællessang og stor gensynsglæde.

Når de spiller live, består repertoiret af bagkataloget, nogle af de nye sange fra “Sange vi skrev til andre” samt små anekdoter ‘behind-the-songs’. Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse og et veloplagt band med fuldt tryk på.

Rugsted og Kreutzfeldts mange kendte hits, som de har skrevet til andre kunstnere, men ikke selv før har indspillet, bliver leveret i et flot bonussæt, der lægges oveni puljen med de gamle hits, som publikum kan glæde sig til at høre til hver koncert.

Før koncerten får publikum mulighed for at opleve et kondenseret blik på d’herrers musikalske rejse. Forfatteren til bogen “RUGSTED KREUTZFELDT – Tilfældigvis forbi”, der udkom i 2017, Niels Christensen, har kendt Jens og Stig i mange år og er en af deres største fans. Se frem til at høre historierne, anekdoterne og beretningerne fra to af dansk musiks mest erfarne og originale musikere og komponister.

KOMMENDE BEGIVENHEDER