Niklas Schneidermann m. Band

Niklas Schneidermann med band på Bygningen I Køge lørdag d. 29. oktober

Dato: lørdag 29. oktober, 2016

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 175 kr. + gebyr

Magtens Korridorer guitaristen Niklas Schneidermann med band tager på efterårsturné og lander på Bygningen I Køge lørdag d. 29. oktober

Guitaristen Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer tager en musikalsk kolbøtte på sit første soloalbum.

Debutant kan man ikke kalde Niklas Schneidermann, der på 15. år er en af de bærende kræfter i et af landets største rockbands – med hvad dertil hører af erfaring, hæderspriser, lyksalighed og ar på sjælen.

Fredag den 6. maj sprang guitaristen fra Magtens Korridorer ud som soloartist med albummet ’Runaway’ og står nu for første gang alene, badet i projektørernes afslørende lys.

Albummets 11 numre er skrevet af Niklas Schneidermann selv, og den disciplin er han ingen novice udi. Han skrev sin første sang som 7-årig, bandleder af sit og lillesøsterens band og har skrevet lige siden. Nogle numre på ’Runaway’ er helt nykomponerede, nogle er skrevet i en svunden tid, før erfaring og hæderspriser og…

Første single, Dance Alone, ramte gaden 8. april, og albummet udkom på Universal Music den 6. maj 2016. Resultatet er et album, som er både helstøbt og varieret, dansabelt og dystert, melodisk og udfordrende.

Han har fortalt om sit nye projekt på landsdækkende TV og sunget sin første single I Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark. Gaffa har lavet 2-siders Q & A’s med ham og i skrivende stund, er Schneidermann på vej på radiotour. Der er med andre ord fuld fart på både Niklas og hans soloprojekt.

Publikum kan forvente et både levende og energisk, og dystert og dragende show fra Niklas og hans band, bestående af blandt andre Anders Ramhede fra Magtens Korridorer og Niklas ́ medproducer Søren Mikkelsen, når han til efteråret drager på Danmarksturné.

KOMMENDE BEGIVENHEDER