“Pete Seeger Legacy” – George Kilby Jr. With Fistfull of Dollars

George Kilby Jr. With Fistfull of Dollars på Bygningen i Køge lørdag d. 30 april.

Dato: lørdag 30. april, 2016

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 185 kr. + gebyr

“Pete Seeger Legacy” – George Kilby Jr. With Fistfull of Dollars, turnerer i Danmark og spiller på Bygningen lørdag d. 30. april.

Født i Alabama, New York inspireret guitarist George Kilby Jr. og Københavns eget Roots/Country Band, Fistful of Dollars, vil turnere Danmark i maj 2016, for at ære den legendariske Pete Seeger musikalske traditioner.

Musikken vil ikke kun indeholde de revolutionerende sange som Seeger har gjort berømte og skrevet, men også musik der på nuværende tidspunkt bringer Seegers budskab, inklusiv originale sange, skrevet af George Kilby Jr. og en sang samskrevet og optaget af Kilby og Torsten Lefmann fra ”Fistful of Dollars”.

Kilby’s forbindelse til Seegers legende har haft en stor indflydelse på hans musik. Han turnerede Northeast US med Seegers barnebarn, Tao Rodriguez Seeger i 2012. Efter den tourné, skrev Kilby to sange, som er på hans nuværende CD ”Six Pack”, som er stærkt influeret af Seeger tradition.

Den første ”When the People Sang” mester at definerer hvert element i hver eneste Pete Seeger koncert, ’the singalong’. Den anden, ”You never see the Hand” handler om social forandring, inklusiv problemet med racisme og citere sangen ”We shall Overcome”, som er en af de mest associeret sange med Seeger.

Kilby bor i upstate New York, nær Woodstock og Beacon (Seegers familie hjem) og er meget involveret i den miljøbevægelsen, som er anført af Seegers kampagne for at rense Hudson floden. Kilbys nyeste sang, ”The Earth Song” er featured på en nylig Dansk tourné af Fistful og Kilby og planlægges at være en del af Fistfuls fremtidige repertoire.

KOMMENDE BEGIVENHEDER