Peter Viskinde / Akustisk. feat. Steffen van Norde

Peter Viskinde - Akustisk. feat. Steffen Van der Norde på bygningen i Køge

Dato: fredag 14. februar, 2014

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 185 kr. + gebyr

En aften med Peter Viskinde “Tæt på sangene”

Peter Viskinde er manden bag to af dansk rockmusiks største succes’er; Som guitarist og medkomponist i det oprindelige Malurt i starten af 80erne og som grundlægger, komponist, tekstforfatter og kreativ kraft i Big Fat Snake fra 1989 til 2009.

Ved disse enestående akustiske koncerter spiller Peter Viskinde sine sange fra før og nuog fortæller om tankerne bag. Han krydrer numrene med anekdoter og løfter sløret forde kreative processer som komponist og igangsætter i musikkens og maleriets verden.

Nyt album “All Dreams Are Real” – udkom d. 26. september 2013

Singlerne “Gold In Your Heart”, “Used To Be” og “Losing You”, “Hele vejen hjem” er i rotation på landets lokalradioer samt på Danmarks største kanal DR P4.

Publikum får en enestående mulighed for at komme tættere på Viskindes sange. Fra popklassikeren “Savner En Som Dig” over “No Peace Like In Heaven”, “Fight For Your Love“ og de seneste nye; “Used To Be” og “Gold In Your Heart“… Ved de akustiske koncerter backes Peter Viskinde op af kollegaen fra bandet, Steffen van Norde.

De seneste 10 år har Viskinde desuden gjort sig gældende som billedkunstner. Hans farverige og abstrakte malerier har høstet anerkendelse i ind- og udland.

I 2011 designede han etiketten til den legendariske Carlsberg/Wiibroeøl, han blev udnævnt til årets kunstner af Århus Rådhus’ traditionsrige kunstforening, og hans værker pryder receptioner i firmadomiciler, på hoteller samt mange andre steder landet over.

KOMMENDE BEGIVENHEDER