Sing Sing Sing

Dato: fredag 24. oktober, 2014

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 220 kr. + gebyr

Mange gode ting opstår, når man vil lave noget for sjov, og sådan kan man sige det er gået for SING SING SING.

Selv om ensemblet er opstået ved en hyggelig brainstorm på en bedre frokostrestaurant som en aldeles afslappet musikalsk fritidsspøg, så står gruppen i dag som et seriøst musiknavn på den danske scene for det voksne publikum.

Den korte historie til trods er der alligevel et musikalsk solidt funderet skær af “sceneveteran” og “prof” over den mangefacetterede gruppe, der i den grad har taget publikum og arrangører med storm med et repertoire, bestående delvis af egne kompositioner, klassikere som publikum havde glemt de savnede og rariteter fra den nyere, melodiske rootsmusiks afkroge.

Her mere end 100 vellykkede koncerter efter den famøse frokost er gruppen nu i gang med indspilningen af sit første album, som selvfølgelig viser sig at være forbundet med nøjagtigt lige så meget tidskrævende arbejde, som ensemblets ambitionsniveau tilsiger. Fritidsspøgen er blevet til arbejdskrævende seriøsitet.

Dette album er en naturlig følge af de mange interesserede forespørgsler fra publikum, der ikke er gået stille med, at SING  SING  SING lige var det, som man havde savnet. Modtagelsen ved koncerterne fra publikum i det hele taget har overbevist gruppen om, at det er værd ikke bare at hygge sig her, men faktisk at lægge væsentlige dele sin egen kunstneriske ambition i dette oprindeligt tænkte hobbyensemble. Overraskende nok viser SING SING SING sig i sin personsammensætning at indeholde en sound, enkeltindsatser og ikke mindst et samlet udtryk, der på bedste vis beviser det gamle udsagn om, at resultatet nogen gange ender med at være større end summen af enkeltelementerne.

SING SING SING består af:
Sascha Dupont Connor, der både spiller klaver, synger og komponerer nye sange til gruppen sammen med sin amerikanske mand.

Alex Nyborg Madsen som synger, fortæller vidunderlige løgnehistorier både fra scenen og i sine tekster, men hovedsageligt taler sandt i sit daglige virke i DRs programmer.

Ivan Pedersen, der er blevet henvist til trommerne, hvorfra han som en anden Levon Helm synger og beretter lige så løgnagtigt om de sange, han har skrevet til SING SING SING.

Søren Jacobsen, der pusler som producer – ofte på Samsø – med gruppens frembringelser, der senere vil udkomme på Danmarks største uafhængige pladeselskab Target inden SING SING SINGs efterårsturne starter.

KOMMENDE BEGIVENHEDER