Køge Rock m. Kurt & Kiksene, Shamrock & Backdated

Dato: lørdag 11. oktober, 2014

Tidspunkt:
18.00 med spisning!

Forsalg: 250 kr. + gebyr

Kurt & Kiksene

“Hvis du er til fest, funk, rock, pop og party og i det hele taget er typen, der helst vil fyre den helt af, når du hører god musik, så må du ikke gå glip af Kurt & Kiksene!”

Kurt & Kiksene er én af Køges store, velbevarede hemmeligheder. Bevæbnet med en smittende spilleglæde – og trommer, bas, keyboards og guitar – leverer det velsammentømrede band medrivende fortolkninger af den musik, som de helst selv ville høre til en fed fest.

”Rock må godt være sjovt”, siger bandet selv, og det er da også helt umuligt at stå stille, når de spiller alle de fede numre, du ikke vidste, at du savnede at høre. Kom og fyr den af med Kurt & Kiksene!

 

Shamrock

Når Shamrock spiller er der gode muligheder for at få spillet en solid gang luftguitar eller at få svinget træbenet på dansegulvet. Bandet består af 5 mand og har en lineup med trommer, bas, keyboard, leadguitar, rytmeguitar/sang.

Shamrock spiller en perlerække af lidt ældre og ældre hits. Der er tale om numre af bands og solister som Rolling Stones, CCR, Beatles, Status Quo, Henning Stærk, Bruce Springsteen, Georgia Satelites og mange flere.

Stikket bliver sat i, der bliver talt op til 4, og så er det ren og uforfalsket rock’n roll fra start til slut.

Besøg os på www.shamrockband.dk eller på Facebook.

 

Backdated

Backdated er lig med classic rock i bredest forstand, leveret af 5 garvede musikere!

Repertoiret er altovervejende fra den tid hvor: ”Mor var forelsket i Mike Jagger og far havde hår”!

Musikken er båret af en stærk vokal forsanger, suppleret af to ekvilibristiske guitarister, bundet solidt og dynamisk sammen af trommer og bas.

KOMMENDE BEGIVENHEDER