Sinne Eeg & Jacob Christoffersen Duo

Sinne Eeg (vokal), Jacob Christoffersen (piano), Lørdag d. 2. februar 2019 på Musikforeningen Bygningen i Køge

Dato: lørdag 2. februar, 2019

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 200 kr. + gebyr

Sinne Eeg (vokal), Jacob Christoffersen (piano), Lørdag d. 2. februar

Sinne Eeg er ubetinget Skandinaviens førende jazzsangerinde; en stærk scenepersonlighed, hvis udstråling når til bageste række og hvis ligefremme optræden går rent ind – ingen diva-manerer her!

Sinne Eegs stemme har en naturlig klang, en smuk timbre og hun fraserer modent og naturligt på et niveau, der er usædvanlig for en ikke-amerikansk jazzsanger. Hun udvælger nøje hvilke standards hun vil fortolke og hendes versioner er ofte dem man husker bedst. Sinne Eeg skriver iørefaldende sange, der sagtens også kunne gøre sig i den kommercielle del af musikbranchen – en sjælden og imponerende egenskab.

Sinne Eeg er internationalt anerkendt og turnerer jævnligt i USA og Fjernøsten. Hun har modtaget flere danske og internationale priser.

Gennem årene har Sinne Eeg udviklet sig fra at være en uhyre talentfuld sangerinde til at være den fuldendte jazz-performer, uanset i hvilket format hun optræder; med big band, med egen kvartet eller, som her, i inspirerende selskab med en af landets mest hørværdige og opmærksomme pianister, Jacob Christoffersen. De to musikere har et fuldstændig enestående og fuldendt samspil.

En stor oplevelse er i vente.

Koncerten indledes med en snak mellem Sinne Eeg og Niels Christensen om livet som internationalt efterspurgt kunstner, efterfulgt af en halv times pause, hvor stemmen (Sinne Eegs, altså) lige skal gøres klar. Koncerten starter med andre ord først kl. 21:00.

KOMMENDE BEGIVENHEDER