Uffe Steen Trio & Vestbo Trio – AFLYST!

Uffe Steen Trio & Vestbo Trio smelter sammen på Musikforeningen Bygningen i Køge, torsdag den 6. oktober kl. 20.00

Dato: torsdag 6. oktober, 2022

Tidspunkt: 20.00

Dørene åbner: 19.00

Forsalg: 220 kr.

Unum. siddepladser

Koncerten med Uffe Steen Trio & Vestbo Trio er desværre aflyst, da Teaterbygningen er blevet midlertidigt lukket på grund af en akut byggesag.

Billetkøberne bliver kontaktet på mail og billetterne vil blive refunderet.

***

Uffe Steen Trio & Vestbo Trio smelter sammen på Bygningen torsdag den 6. oktober kl. 20.00.

– De to trioer smelter sammen til ét band på nyt album og turné!

Samarbejdet mellem Uffe Steen Trio & Vestbo Trio er en stjernesucces! Hvad der begyndte med en enkelt koncert i 2017 har vist sig særdeles levedygtigt, og har indtil videre budt på en række turnéer samt livealbummet “Doppler Effect”. 

Efter et 2021, hvor begge trioer har udgivet nye albums hver for sig, er Uffe Steen Trio & Vestbo Trio tilbage med et nyt fælles album og turné i efteråret 2022. Både live på scenen og på det nye album er det tydeligt, at de to trioer nu er vokset sammen til ét band, som har udviklet et fælles musikalsk sprog, og er fast besluttet på at give publikum en forrygende liveoplevelse!

I front står stadig guitarmesteren Uffe Steen og hans tidligere elev Michael Vestbo. På bas trakterer Thomas Sejthen og Jesper Smalbro både basser, buer og effekter, og på trommer og percussion har vi Jesper Bo Knudsen og Eddi Jarl. Musikken spænder vidt og byder på medrivende dynamik, lys og mørke, blues og jazz, og en smittende spilleglæde fra musikerne på scenen. Dette band kan simpelthen underholde! 

Det nye album udkommer ved turnéstart og sælges til koncerterne.
Det hér skal du glæde dig til at opleve!

Uffe Steen og Michael Vestbo: Guitar
Thomas Sejthen og Jesper Smalbro: Kontrabas
Jesper Bo Knudsen og Eddi Jarl: Trommer

 

KOMMENDE BEGIVENHEDER