Veronica Mortensen & Niels HP ‐ julekoncert

Veronica Mortensen & Niels HP ‐ julekoncert på Musikforeningen Bygningen i Køge den 16. december kl. 20.00.

Dato: torsdag 16. december, 2021

Tidspunkt: 20.00

Dørene åbner: 19.00

Forsalg: 215 kr.

Medlemspris: 190 kr.

Siddende

Veronica Mortensen & Niels HP ‐ julekoncert på Bygningen den 16. december kl. 20.00

VERONICA MORTENSEN og NIELS HP er to af Danmarks mest markante stemmer inden for jazz og soul genren. De har begge evnen til at skabe nærvær og magi, og er ofte blevet opfordret til at optræde sammen. Med denne julekoncert, bliver der budt på en sjælden mulighed for at høre de to enestående solister fra samme scene. Efter forrige års udsolgte koncerter rundt om i landet, vil de atter i år synge sig igennem deres personlige favorit julesange, der består af julens bedste klassikere krydret med oversete perler. I selskab med to forrygende musikere fra den danske jazzscene på hhv klaver og kontrabas, lægger Veronica Mortensen og Niels HP op til en hjerte- og julevarm koncert, hvor musikaliteten og
nærværet er i højsædet.

Uddrag fra koncertanmeldelse af Kurt Baagø:
“…de må være ét af landets allerbedst swingende og syngende ægtepar, jazzsangerinden, Veronica Mortensen og soulsangeren, Niels HP”.
“At opleve dem swinge og sjæle sig gennem to sæt jule-standards m.m. og blive smittet af deres strålende smil og humør, så ved jeg ikke, hvad man skal være gjort af, for ikke at ramme den gode gammeldags julestemning”. “Veronica M og Niels HP klæder bare hinanden SÅ godt, på alle måder”.

VERONICA MORTENSEN har udgivet 5 albums i eget navn og har gennem årene spillet en lang række koncerter i både ind- og udland, samt gæsteoptrådt i et utal af Big Bands (Aarhus Jazz Orchestra, Bohuslän Big Band, DR Big Band m.fl). Hendes evner som sangskriver er blevet hædret af komponistforeningen Danske Populær Autorer og hun har i en årrække samarbejdet med bassist og hjerneforsker Peter Vuust ifm med deres 3 vokaludgivelser.

NIELS HP er tidligere forsanger i det legendariske danske funkband Ridin’ Thumb. Hans anmelderroste albums “Promises of Rain” og “Bumpy Road” med egne kompositioner, er omdregningspunktet når han jævnligt turnerer med eget orkester. Sideløbende optræder han jævnligt som solist med forskellige ensembler, såsom DR Bigband, Tivolis Late Night Orchestra m.fl.

KOMMENDE BEGIVENHEDER