The Beatophonics. Support – Magnus von Bülow

THE BEATOPHONICS på Musikforeningen Bygningen den 26. november 2021 kl. 20.00. Med Magnus von Bülow som support.

Dato: fredag 26. november, 2021

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 260 kr.

Medlemspris: 235 kr.

The Beatophonics med Support – Magnus von Bülow, på Bygningen den 26. november 2021 kl. 20.00.

The Beatophonics er kendte for deres unikke samspil, og en stor appetit på at pakke den gode tidløse sang ind i sprudlende energi og solidt flerstemmigt vokalarbejde.

I 2020 udsendte de deres andet album ”Let’s Do This” som viste en markant ny side af bandet. Der var masser af referencer til de æstetiske idealer fra 1960’ernes udgivelser men lydbilledet åbnede sig også mod inspirationer fra de efterfølgende årtier. Instrumenteringen på albummet blev mere kompleks og der blev brug for flere hænder til at løfte showet på den efterfølgende turné i foråret 2020. Magnus von Bülow blev derfor præsenteret som fjerdemand på koncerterne og han kendte i forvejen materialet rigtig godt da det er ham der har stået for mix af begge bandets studie albums.

”Vi var meget glade for den respons vi fik på ”Let’s Do This” turnéen så vi har besluttet at tage en tur til med det samme livehold og vi er i fuld gang med at skrive nyt materiale som vi tager med rundt til de danske spillesteder”, fortæller sanger og guitarist Søren Koch, som i øvrigt også blev officielt medlem af The Zombies (UK) i 2018 – året før de blev optaget i Rock & Roll Hall Of Fame.

Som på den sidste turné åbner aftenen med et sæt hvor Magnus von Bülow præsenterer nogle af numrene fra hans egne udgivelser.

The Beatophonics live er:
Søren Koch – Vokal, guitar, keyboard
Rasmus Schrøder – Vokal, bas, keyboard, guitar
Flemming Koch – Trommer, vokal
Magnus von Bülow – Bas, guitar, keyboard, vokal.

KOMMENDE BEGIVENHEDER