Keen On Queen – AFLYST!

Keen On Queen. På Bygningen fredag 30. september. Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, The Show Must Go On. Keen On Queen WILL rock you!

Dato: fredag 30. september, 2022

Tidspunkt: 21.00

Dørene åbner: 20.00

Forsalg: 220 kr.

Ståpladser

Koncerten med Keen On Queen er desværre aflyst, da Teaterbygningen er blevet midlertidigt lukket på grund af en akut byggesag.

Billetkøberne bliver kontaktet på mail og billetterne vil blive refunderet.

***

Keen On Queen WILL rock you! På Bygningen fredag den 30. september.

Når Keen On Queen træder på scenen, gør de det med overbevisning, charme og med en dybfølt respekt for det originale materiale.

Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, The Show Must Go On, Radio Gaga, Don’t Stop Me Now … Queens musik er rocket, melodisk, teatralsk, indfølt og elsket på tværs af generationer.

Med sin store musikalske erfaring, og med optrædener på nogle af de største danske festivaler i bagagen, leverer forsanger Morten Hvid en stilsikker og overlegen Freddie med masser af saft og kraft i stemmen…tilsat et kækt glimt i øjet og stramme lædertights.

Til Keen On Queen har Morten håndplukket fire erfarne musikere fra den danske musikscene, som hver især har spillet i nogle af de største danske kopiorkestre, og bl.a. delt scene med internationale navne som Metallica, Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D.

Glæd dig til en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige med hit på hit fra ét af de største og legendariske rockbands nogensinde.

Keen On Queen WILL rock you!

Keen On Queen er:
Morten Hvid: Vokal
Niels-Ole Præstbro: Bas, kor
Jeppe Christensen: Trommer
Kristian Sloth: Guitar, kor
Nikolai Lander: Synthesizer, kor

https://www.facebook.com/keenonqueen/

•Fredag 30. september kl. 21:00
• Dørene åbner kl. 20:00
• Ståpladser
• Forsalg: 220 kr.

 

KOMMENDE BEGIVENHEDER