The Last Waltz

Dato: fredag 10. oktober, 2014

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 210 kr. + gebyr

Den legendariske musikfilm THE LAST WALTZ anses som en musikhistorisk milepæl. Filmen er instrueret af Martin Scorsese og skildrer den sidste koncert med THE BAND, som efter 16 år på landevejen i 1976 besluttede at gå hver til sit. Bruddet blev markeret med et brag af en afskedskoncert på Thanksgiving Day, og med sig på scenen havde THE BAND en perlerække af tidens allerstørste navne som Bob Dylan, Eric Clapton, Neil Young og Joni Mitchell. THE LAST WALTZ har siden opnået status som en af de bedste koncertfilm, der nogensinde er skabt.

Nu er THE LAST WALTZ tilbage – i levende live!
Ikke mindre end 16 mand står klar på scenen til at give publikum en musikalsk oplevelse i absolut særklasse. En aften med fantastisk og tidløs musik af ophavsmænd som The Band, Bob Dylan, Eric Clapton, Neil Young, Joni Mithell, Neil Diamond, Van Morrison, Muddy Waters, Dr. John, Emmylou Harris, Paul Butterfield, Ronnie Hawkins og mange, mange flere.

Bag koncerten står UHRBAN STÖJBAND, der til denne særlige begivenhed har inviteret en række af deres bedste musikalske legekammerater med på scenen. Således kan publikum opleve blandt andre Mads Mathias, Martin Preisler og Rasmus Madsen, foruden funklende stortalenter som Bo Møller Petersen og Signe Juhl Jensen på henholdsvis guitar og vokal. Det store orkester med fuld blæsersektion tæller en række af landets allerbedste musikere, som bl.a. har optrådt med SP-JUST-FROST, Peter Belli, Lucas Graham, Johnny Madsen, Poul Krebs, Mike Anderson, Aarhus Jazz Orchestra og DR Bigbandet.

Der er hermed lagt i kakkelovnen til en forrygende festaften og en fejring af musikken fra THE LAST WALTZ.

KOMMENDE BEGIVENHEDER