Køge Rock med Shamrock, Kurt & Kiksene & Supporting Act

Shamrock på bygningen i Køge 12. oktober 2013

Dato: lørdag 12. oktober, 2013

Tidspunkt:
18.00 med spisning!
20.00 uden spisning

Forsalg:
Med spisning: UDSOLGT!
Uden spisning: 125 kr. + gebyr

Shamrock

Når Shamrock spiller er der gode muligheder for at få spillet en solid gang luftguitar eller at få svinget træbenet på dansegulvet. Bandet består af 5 mand og har en lineup med trommer, bas, keyboard, leadguitar, rytmeguitar/sang.

Shamrock spiller en perlerække af lidt ældre og ældre hits. Der er tale om numre af bands og solister som Rolling Stones, CCR, Beatles, Status Quo, Henning Stærk, Bruce Springsteen, Georgia Satelites og mange flere.

Stikket bliver sat i, der bliver talt op til 4, og så er det ren og uforfalsket rock’n roll fra start til slut.

Besøg os på www.shamrockband.dk eller på Facebook.

Kurt & Kiksene

“*Hvis du er til fest, funk, rock, pop og party og i det hele taget er typen, der helst vil fyre den helt af, når du hører god musik, så må du ikke gå glip af Kurt & Kiksene!**

Kurt & Kiksene er én af Køges store, velbevarede hemmeligheder. Bevæbnet med en smittende spilleglæde – og trommer, bas, keyboards og guitar – leverer det velsammentømrede band medrivende fortolkninger af den musik, som de helst selv ville høre til en fed fest.

**”Rock må godt være sjovt”, siger bandet selv, og det er da også helt umuligt at stå stille, når de spiller alle de fede numre, du ikke vidste, at du savnede at høre. Kom og fyr den af med Kurt & Kiksene!*”

Supporting Act

Supporting Act er et lokalt band, der har rødder i den melodiøse afdeling af hardrock fra 80`erne og 90`erne og er godt sammenspillet gennem 25 år med samme besætning.

Steen: sang, guitar
Arne: bas
Mogens: trommer, kor
Michael: guitar, kor

PS: Husk ørepropperne

KOMMENDE BEGIVENHEDER