Simon Talbot – “Talle alene i verden”

simon talbot - talle alene i verden 2013

Dato: lørdag 2. november, 2013

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 195 kr. + gebyr

Simon Talbot inviterer publikum helt tæt på i nyt one man show “Talle alene i verden”

Simon Talbot kan fra 29. august opleves i sit andet one man show, “Talle alene i verden”, der inviterer publikum helt tæt på og om bag den populære komikerfacade til livet som Simon Talbot. Et ærligt og morsomt møde med den skæve verden, der danner rammerne om hans liv – fra lystig sædcelle til den fyr han er i dag med single-kvaler, et kompliceret forhold til Facebook, manglende selvværd og behovet for anerkendelse. Et show, der ganske kort kan beskrives som utrolig sjovt, men sandt!

“Talle alene i verden” følger op på det legende univers, vi blev præsenteret for i Simon Talbots første one man show “Damp”, der gik for udsolgte sale rundt i landet i 2011. Men hvor “Damp” mere var et “Best of” fra Simons karriere på det tidspunkt, går han nu mere målrettet til værks og leverer et show, der kobler episoder fra hans usædvanlige liv sammen til en ualmindeligt morsom helhed.

Det er et selvudleverende indblik i personen bag komikeren – fra den lystige sædcelle, der bare skulle ud og underholde over pendler-opvæksten mellem den stærkt religiøse mor og en rock’n’roll far til manden bag komikerfacaden. En fyr der, som de fleste andre, skal leve med bruddet med kæresten, følelsen af lavt selvværd, behovet for anerkendelse og det anstrengte forhold til vennernes Facebook-opdateringer om deres åbenbart perfekte liv, der kun får én til at føle sig endnu mere mislykket, som man sidder dér, alene i sin sækkestol med en skål slatne nudler.

Som altid formår Simon Talbot at udstille sin verden med en herligt befriende barnlig iver, der sammen med hans energiske stand-up-stil og selvironiske distance gør selv de mere følsomme emner hysterisk morsomme.

“Talle alene i verden” har premiere 29. august på Bremen i København og kan efterfølgende opleves rundt i landet. Billetter kan købes fra på fredag den 1. marts. For tourplan og billetter se www.simontalbot.dk.

KOMMENDE BEGIVENHEDER