Sys Bjerre

Sys Bjerre på Bygningen i Køge 1. november 2013

Dato: fredag 1. november, 2013

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 210 kr. + gebyr

I august ’12 udkom SYS BJERRE´s album, ”Sys”, det tredie udspil fra sangerinden.

På “Sys” kombineres de gode melodier endnu engang med hendes finurlige tekster, der med charmerende ligefremhed behandler emner fra hverdagen og verden omkring os med både alvor og humor.

Fra albummet kender du allerede  ”Hey Vanessa” og ”Sku’ ha’ gået hjem”.

Du kender også ”Malene”, ”Kegle”, ”Alle mine veninder”, ”Kære Farmor – Du som er i Herlev” og julehittet ”Det´cember”.

Og på Magtens Korridorer’s radiodarling ”På Vej” vil du genkende Sys Bjerre’s  sødmefyldte vokal, i en forrygende duet, med den rå rockforsanger Johan Olsen.

Meget er sket siden den tripleplatinsælgende sangerinde og sangskriver SYS BJERRE for første gange trådte ind på den danske musikscene men hun er stadig lige så åben og ærlig som dengang det hele startede.

Hun har med egne ord “Ikke rigtig noget filter” og lukker hellere end gerne lytteren ind i sit univers.

Dette kunne de danske TV seere opleve da Sys Bjerre tog fusen på selv de mest garvede medvirkende musikere og solister da hun som den nye pige i klassen sang sig ind i danskernes hjerter, i hendes enestående udgaver af stjernernes sange, i TV2 hittet ”Toppen af Poppen”.

Ærlighed, kækhed og ironi er blevet Sys Bjerres varemærke både i sangene, og til hendes koncerter, hvor du kan opleve hende fortælle personlige anekdoter om og imellem numrene

Sys Bjerre siger om de forestående koncerter ”… der er stadig bas og guitar. Og banjo. Nu er der bare også vibrafon og gameboy. Og nogle andre ting. Til gengæld er vi kun 3 personer. Carsten, Thorbjørn og jeg selv. Og vi glæder os umanerligt. Det bliver ikke for mærkeligt, det lover jeg! Det bliver lige som det skal være. Der bliver masser af gode sange (også ret mange man har hørt før!) . Og rent snakke-imellem-numrene-mæssigt satser jeg på at ramme tilpas eller lige derover”.

Sys Bjerre byder sit publikum og nye nysgerrige indenfor til koncerterne og slutter ”.. P.S. lorteklaveret er med, selvfølgelig. Jeg er også begyndt at spille guitar igen og har faktisk også et lorteflygel nogle af stederne. Det bliver fantastisk. Jeg håber vi ses! Kys Sys”.

Ingen tvivl om at Sys Bjerre på meget kort tid har fået slået sit navn fast som en af vor tids mest begavede kunstnere.

Liveholdet er: Carsten Skov, Vibrafon/slagtøj/guitar/banjo/kor, Thorbjørn Nyander Poulsen, Klaver/bas/gameboys/dims/kor, Kristian Thomsen, Lyd.

KOMMENDE BEGIVENHEDER