THEESSINK/MØLLER

THEESSINK/MØLLER TUR 2021 på Musikforeningen Bygningen i Køge lørdag den 26. marts 2022 kl. 20.00. Lige i det eftertænksomme blueshjerte.

Dato: lørdag 26. marts, 2022

Tidspunkt: 20.00

Dørene åbner: 19.00

Forsalg: 245 kr.

Medlemspris: 220 kr.

THEESSINK/MØLLER på Musikforeningen Bygningen d. 26. marts 2022

Efter at have fået afyst 16 jobs ud af 17 på 2020 turnéen, glæder Hans Theessink og Knud Møller sig i den grad til at komme på Danmarks turné 2022.

Så er man til gedigen, velspillet blues, så er man til ”Theessink & Møller.” Hver for sig er de kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben.

Den kompetente blues duo er garant for, at publikum får en intens og medrivende koncert. Repertoiret består af sange fra Hans Theessinks fyldige bagkatalog krydret med numre fra den traditionelle blues root genre, som duoen mestrer så flot. Fremført med Theessinks dybe, varme baryton går det lige i eftertænksomme blueshjerter.

Både Hans Theessink og Knud Møller har i deres respektive hjemlande, Østrig og Danmark, høstet diverse priser og anerkendelser. Knud Møller har, blandt andet, opnået prisen som ”Årets danske instrumentalist”. Hans Theessink har flere gange vundet den østrigske ”Amadeus Music Award” for bedste udgivelse i kategorien Jazz World Blues.

Priser de er glade for og stolte af, men selv sætter de aller mest pris på blues musikken. At spille den og være i den – sammen med publikum. Det er DET, de brænder for, og DET, der brænder igennem, når de er sammen på en scene.

KOMMENDE BEGIVENHEDER