Coronavirus – Update 6/5 2021

Så spiller musikken igen i Musikforeningen Bygningen.

Som led i planen for genåbning af samfundet, vedtaget af et bredt flertal i Folketinget den 22. marts 2021, kan koncerter og lignende indendørs kulturarrangementer igen åbne og afholdes fra torsdag den 6. maj.

For at kunne deltage i koncerter, skal du kunne fremvise et gyldigt Coronapas. Dette gælder alle koncertgæster der er fyldt 15 år. Coronapas kan både være digitalt eller i papirformat, og fremvises ved ankomst på Bygningen/Teaterbygningen, sammen med koncertbilletten. Du skal også kunne fremvise gyldigt billed-ID, for at bekræfte at du er den person Coronapasset er gyldig for. Hvis du ikke kan fremvise gyldigt Coronapas, er vi nødsaget til at nægte dig adgang til Bygningen/Teaterbygningen.
Hvis du er fritaget for Coronapas og har købt koncertbillet på forhånd, så kan du få dit billetkøb refunderet ved at sende en mail til info@bygningen.dk med oplysninger herom.

Du skal have mundbind eller visir på når du bevæger dig rundt, men ikke når du sidder ned på din plads til koncerten.
Vi foretrækker Dankort og Mobilepay – fremfor kontanter – som betaling ved køb i baren, som lukker for servering kl. 22.00.

Koncerter afholdes med unummererede siddepladser til et begrænset antal koncertgæster, og med en meters afstand til koncertgæster man ikke er i selskab med. De Gældende kvadratmeterkrav til koncerter med siddepladser betyder at vi har plads til 165 koncertgæster.

Er du er syg, sløj eller har symptomer, så bliv hjemme.
Hold afstand og undgå kontakt når du er på Bygningen/Teaterbygningen.
Læs om generelle regler og retningslinjer for kulturlivet på Kulturministeriets hjemmeside www.kum.dk